Alle mondzorgverleners is geadviseerd om tot 6 april aanstaande alleen nog spoedeisende klachten te behandelen. Zoals bekend is het op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen. Heb je een spoedeisende klacht? Neem dan contact met ons op. Dat kan via https://kanaalbehandeling.nl/contact/.

2020.03.25 #corona & tandarts

 

Verder is het belangrijk om je gebit goed te blijven verzorgen. Poets twee keer per dag, twee minuten lang. En maak de ruimten tussen je tanden schoon met een tandenstoker of rager.

Goede handhygiëne blijft van belang
Omdat het virus van mens tot mens overdraagbaar is, gelden de volgende simpele regels. Vermijd zo veel mogelijk sociale contacten en houd anders minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. En, weet je nog:

  1. Schud geen handen
  2. Was je handen regelmatig met zeep; ook goed tussen je vingers. Reinigen met desinfecterende gel is ook prima
  3. Raak je ogen, mond en neus zo min mogelijk aan
  4. Nies of hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg

Publieksinformatienummer 
De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM en van de Rijksoverheid. Met vragen over het coronavirus kan iedereen ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800-1351.

#corona #tandarts #endodontoloog #gebit #tanden #smile #tandenpoetsen #thuislessen #covid

Met vriendelijke groet,
Ronald Gravemaker

Bron


Ronald Gravemaker – Endodontoloog te Amsterdam

ronald-gravemaker-endodontoloog-amsterdamRonald Gravemaker is endodontoloog. Zijn praktijk ligt in hartje Amsterdam, waar hij samenwerkt met een team van tandartsspecialisten. Meer over Ronald en zijn werkwijze lees je hier.