Wortelkanaalbehandeling nodig?

Als je door jouw tandarts geadviseerd bent om je pijnklacht te laten behandelen door een gespecialiseerde tandarts (endodontoloog/endodontist), dan wil ik je uiteraard graag helpen. Voordat ik een afspraak met je kan maken wil ik wel graag wat meer van jou en jouw pijnlijke tand of kies weten. Van je tandarts ontvangen ik per mail graag je röntgenfoto’s en de klinische bevindingen. Als ik alle gegevens heb neem ik contact met je op voor de behandeling. Ik kan ondersteunen bij het opvragen van de gegevens bij je tandarts, neem daarvoor gerust contact met mij op. Het intake gesprek kan meestal binnen enkele dagen plaatsvinden.

contactpagina-ronald-gravemaker

Afspraken:

Het is belangrijk (en wettelijk verplicht) dat je goed geïnformeerd bent en toestemming verleend voor een endodontologische behandeling. Daarom vraag ik je voor de behandeling het toestemmingsformulier te downloaden, te ondertekenen en mee te nemen. Download het Toestemmingsformulier (PDF opent in een nieuw venster). Voor een goede diagnose moet ik volledig op de hoogte zijn van jouw gezondheidssituatie. Vooral bij (chronische) ziekten moet ik alert zijn op eventuele complicaties. Download de Vragenlijst (PDF opent in een nieuw venster). Gebruik je geen medicijnen, heb je geen ziektes gehad en ben je volledig gezond, dan hoef je deze lijst niet in te vullen.

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer: 0206235550
Het afzeggen of wijzigen van een afspraak kan alleen telefonisch.

Niet nagekomen afspraken:

Indien een afspraak geen doorgang kan vinden, dient deze minimaal 24 uur van te voren afgemeld te worden. Bij niet tijdige afmelding wordt helaas de gereserveerde tijd bij je in rekening gebracht.

Contactformulier

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw Bericht

  Ronald Gravemaker – Endodontoloog te Amsterdam

  Qyom Tandartsengroep
  Willemsstraat 24
  1015 JD AMSTERDAM

  Tevens werkzaam bij:
  Tandheelkundig Centrum Al Dente
  P.C. Hooftlaan 2
  5611 NV EINDHOVEN

    0206235550     info@kanaalbehandeling.nl

  Aangesloten bij de volgende praktijken & verenigingen